Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8442 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Zostawić was na chwilę i już się kopiecie.
Brzydka buzia Retier nie wolno tak pisać, ale zgadzam się z Tobą w 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino !!! Jestes super :*

Jesli chodzi o tego szefa ochrony, to aczej nuie był carfour tylko ABW..."takie rzeczy powinny bys szybko wyłapywane"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

nie jestem w temacie ale jesli chcesz komus cos kupowac to przydaly by mi sie nowe narty badz nowe autko

to juz chcesz autko zmieniac , tak szybko ?

a swoja droga marteszka..... a nuz sethur wyskoczy nagle z grubej kasy i kupi ci to co sobie wymyslisz, no bo czemu nie ? .... w takim razie dawaj od razu jakas cesne albo inny taki, na ktorym polatalabys chetnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
retier1 napisał:

Wiesz co bumell Słucham tak tego co PIERDOLISZ i rzygać mi się chce.

Pierdolnij się może głową,lub łbem w norweskie skały , to może Ci przejdzie to co chcesz nam sobą pokazać

wiesz co retier .... tak patrze sobie na te ostatnie posty bumella ostatnimi dzionkami.... i tak mnie jakos uprzedziles bo mialem mu juz to samo napisac.... strasznie, ale to naprawde strasznie gosc na wszystkim sie zna...i taki poprawny jakis...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino !!! Jestes super :*

Jesli chodzi o tego szefa ochrony, to aczej nuie był carfour tylko ABW..."takie rzeczy powinny bys szybko wyłapywane"

Jesteś lepsza od CIA .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
retier1 napisał:

Wiesz co bumell Słucham tak tego co PIERDOLISZ i rzygać mi się chce.

Pierdolnij się może głową,lub łbem w norweskie skały , to może Ci przejdzie to co chcesz nam sobą pokazać

wiesz co retier .... tak patrze sobie na te ostatnie posty bumella ostatnimi dzionkami.... i tak mnie jakos uprzedziles bo mialem mu juz to samo napisac.... strasznie, ale to naprawde strasznie gosc na wszystkim sie zna...i taki poprawny jakis...

Ulv, nie na wszystkim, tylko na nazwach sklepów i ich rodzajach dyskont/supermarket oraz na akronimach. Na wszystkim to przeciez znam sie tylko ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv72 napisał:
marteszka napisał:

nie jestem w temacie ale jesli chcesz komus cos kupowac to przydaly by mi sie nowe narty badz nowe autko

a swoja droga marteszka..... a nuz sethur wyskoczy nagle z grubej kasy i kupi ci to co sobie wymyslisz, no bo czemu nie ? .... w takim razie dawaj od razu jakas cesne albo inny taki, na ktorym polatalabys chetnie

No, nieee no luuuudzie... Kuchnia, chyba zaloze fundacje

Dawaj ulv72 ... Twoje zyczenie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
ulv72 napisał:
marteszka napisał:

Ulv nie chcialam byc taka pazerna ale cesenka caravelka by sie przydala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Teraz to fundację a parę godzin temu o kasę na buty z krokodyla prosiłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Sethur napisał:

a misia mi kup..... tylko bialy zeby byl ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok